Eta irakasleen zaintza? / [gidoia, Mikel Garcia Idiakez ; produkzioa, ARGIA] - Garcia Idiakez, Mikel; Baseta, Ibane (Etxerako lanak (Argia podcastak), 2026)
Haur eta gazteen zaintza emozionalari eskolek arreta berezia jartzen dioten garaiotan, nork zaintzen du zaintzailea? Egoerak gaindituta dauden irakasleei laguntzeko gako eta estrategiez mintzatu da Mikel Garcia Idiakez, Ibane Baseta aholkulariarekin.