Hezkuntza, amen kontua? - Garcia Idiakez, Mikel; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Eskolako bileretan, guraso elkarteetan edota heziketari lotutako saio eta tailerretan, amak dira gehiengo oraindik ere, ala aita inplikatuekin partekatzen dituzte espazio horiek? Seme-alaben hezkuntzan eta heziketan amek eta aitek dituzten ardurez eta rolez mintzatu zaigu oraingoan Mikel Garcia Idiakez, iritzia eman duten hainbat ahotsez lagunduta.
Keywords: Hezkuntza; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak