Hezkuntza, amen kontua? / [gidoia, Mikel Garcia Idiakez ; produkzioa, ARGIA] - Garcia Idiakez, Mikel (Etxerako lanak (Argia podcastak), 2026)
Eskolako bileretan, guraso elkarteetan edota heziketari lotutako saio eta tailerretan, amak dira gehiengo oraindik ere, ala aita inplikatuekin partekatzen dituzte espazio horiek? Seme-alaben hezkuntzan eta heziketan amek eta aitek dituzten ardurez eta rolez mintzatu zaigu oraingoan Mikel Garcia Idiakez, iritzia eman duten hainbat ahotsez lagunduta.