Haurren urtebetetze festak : ospakizuna buruhauste? - Garcia Idiakez, Mikel; Centeno, Mireia; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Urtebetetze festa buruhauste? Oraingoan Mikel Garcia Idiakez esajeratzen ari dela esango du batek baino gehiagok, baina ez pentsa, kezka iturri da etxe batzuetan. Gonbidatu zerrendatik kanpo geratzen direnak, gero eta ikusgarriagoak diren festak, ospakizun kopuru handia, oparien gaia... Mireia Centeno psikopedagogoaren laguntzaz aztertu dute afera.
Keywords: Hezkuntza; Urtebetetzea; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak