Haurren urtebetetze festak : ospakizuna buruhauste? / [gidoia, Mikel Garcia Idiakez ; produkzioa, ARGIA] - Garcia Idiakez, Mikel; Centeno, Mireia (Etxerako lanak (Argia podcastak), 2026)
Urtebetetze festa buruhauste? Oraingoan Mikel Garcia Idiakez esajeratzen ari dela esango du batek baino gehiagok, baina ez pentsa, kezka iturri da etxe batzuetan. Gonbidatu zerrendatik kanpo geratzen direnak, gero eta ikusgarriagoak diren festak, ospakizun kopuru handia, oparien gaia... Mireia Centeno psikopedagogoaren laguntzaz aztertu dute afera.