Gizon irakasle gehiago behar da Haur Hezkuntzan? - Garcia Idiakez, Mikel; Iriarte, Axi; Lizeaga, Rafa; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Berriki argitaraturiko txosten batek dio ongi legokeela Haur Hezkuntzan maisu gehiago izatea, genero estereotipoak apurtzen eta zaintza ardurak banatzen laguntzeko. Txikienen hezitzaile aritu diren Axi Iriarte eta Rafa Lizeagak beren esperientzia kontatu diote Mikel Garcia Idiakezi.
Keywords: Hezkuntza; Haur Hezkuntza; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak