Guraso ipurterre gehiegi harmailetan? - Garcia Idiakez, Mikel; Azurmendi, Ainhoa; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Lehiatik eratorritako ikasketez jardun genuen aurreko podcastean, baina gaizki ulertutako lehiak albo-ondorio kaltegarriak (eta irain eta garrasi ugari) ere baditu. Zergatik uste du hainbeste gurasok Messi bat duela etxean? Mikel Garcia Idiakezek Ainhoa Azurmendirengana jo du, lehiari buruzko bigarren kapitulu honetan ere.
Keywords: Hezkuntza; Kirolak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak