25-0 galduta, norbaitek irabazi du? - Garcia Idiakez, Mikel; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Haurren arteko norgehiagoka askotan, tanto kopuru batetik aurrera markagailua gelditu egiten da, alde oso handiko emaitzak ezkutatzeko. Baina nola da posible halako aldea adin antzeko haurren jokoan? Hariari tiraka, hainbat galdera mahaigaineratzen lagundu dio Ainhoa Azurmendi kirol aholkulariak Mikel Garcia Idiakezi.
Keywords: Hezkuntza; Kirolak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak