Rory´s Story cubes (Belfast : The Creativity Hub, 2011)
Jaurti itzazu dadoak eta sortu istorioa, 9 dadoetan azaltzen diren irudiekin. Jolas honek hamaika aukera eta dibertsio ordu eskaintzen ditu adin guztietarako. Arau bakarra dago: ez dago erantzun okerrik. Lo hartzeko istorioak, hitz egin eta entzun, sormena, inspirazioa... Jokalari bat baino gehiagok hartu dezakete parte.
6 urtetik aurrera (urdina)
Jolasaren argibideak euskaraz, alemanez, ingelesez, frantsesez, nederlanderaz, gaztelaniaz eta italieraz.
Keywords: Sormena; Ahozkotasuna; Jolas didaktikoak