Piratatak : jeu d´aventure et de stratégie - Kirszbaumen, Grégory; Sanders, Alex (Paris : Djeco, 2020)
Estrategia karta jokoa piraten gaiekin, non jokalariek 6 karta bildu behar dituzten kolorezko itsasontzi bat osatzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jolasaren argibideak euskaraz, alemanez, ingelesez, frantsesez, nederlanderaz, gaztelaniaz, italieraz, portugesez eta errusieraz.
Keywords: Abenturak; Estrategia; Itsaslapurrak; Jolas didaktikoak