Bingo - Kawamura, Yayo (Bad Rodach : Haba, 2018)
Bingo jolas klasikoa baina bidairako moldatua. 5 urtetik aurrerako 2 jokalarirentzako gomendagarria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jolasaren argibideak euskaraz, alemanez, ingelesez, frantsesez, nederlanderaz, gaztelaniaz, italieraz.
Keywords: Zenbakiak; Jolas didaktikoak