Bertso doinutegia - Dorronsoro, Joanito; Olaskoaga, Fermin; Telleria, Joxemari; Tapia, Koldo; Euskal Herriko Bertsozale Elkartea; Lazkaoko Beneditarren Fundazioa; Gipuzkoa. Foru Aldundia; Kutxa Fundazioa (Donostia : Euskal Herriko Bertsolari Elkartea, 1995)
Lau liburukietan jasotako bertso doinuen aurkibide alfabetikoa jasotzen duen katalogoa barneratzen du
Bibliografia: IV. libk. XIX-XXXII or
Laguntzaileak: Gipuzkoako Foru Aldundia, Kutxa Fundazioa
Keywords: Bertsolaritza -- XX. m; Monografiak