Bertso doinutegia / biltzailea eta liburu egilea, Joanito Dorronsoro ; [informatika lanetan, Fermin Olaskoaga ; partituren mekanizazioa, Lazkaoko Beneditarrak ; marrazkigilea, Joxe Mª Telleria ; koordinatzailea, Koldo Tapia] - Dorronsoro, Joanito (Euskal Herriko Bertsolari Elkartea, 1995)
Lau liburukietan jasotako bertso doinuen aurkibide alfabetikoa jasotzen duen katalogoa barneratzen du