SuperFelix - Amavisca, Luis; Gusti; Mujika, Maialen (Madrid : Nubeocho, 2025)
SuperFelixek asko entrenatzen du eta mundu guztiari laguntzen dio, baina... ez du askaria hartzeko denborarik ere! Gainera, zenbaitek dio superheroiak indartsuak behar dutela izan, eta ezin dutela dantzatu edo margotu, nahiz eta berari gustatuko litzaiokeen... SuperFelixek gu garen hori izatearen garrantzia ulertzen lagunduko digu.
5 urtetik aurrera (urdina)
SuperFede
Keywords: Superheroiak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak