SuperFelix / [testua] Luis Amavisca ; [irudiak] Gusti ; [itzulpena, Maialen Mujka] - Amavisca, Luis (Egalité (NubeOcho), 2025)
SuperFelixek asko entrenatzen du eta mundu guztiari laguntzen dio, baina... ez du askaria hartzeko denborarik ere! Gainera, zenbaitek dio superheroiak indartsuak behar dutela izan, eta ezin dutela dantzatu edo margotu, nahiz eta berari gustatuko litzaiokeen... SuperFelixek gu garen hori izatearen garrantzia ulertzen lagunduko digu.