Non ezkutatu daiteke jirafa? - Staal, Shakti; Trève, Nicolas; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Aduna : Ttarttalo, 2025)
Gaur, ezkutaketan ibiliko gara! Inurria zenbatzen ari den bitartean, sasiarte batera egin dute jauzi tximinoak eta txakalak. Jirafa agertu da orduan. Ezkutaketan jolastu nahi du beraiekin. Ez, ez! Ezta pentsatu ere! Ezinezkoa da jirafaren lepo luzea ezkutatzea, aurkitu egingo dituzte?
0-4 urte (urdina)
Comment cacher une girafe?
Keywords: Animaliak; Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak