Topus - Martí, Meritxell; Salomó, Xavier; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2026)
Amona Enriqueta Damirren dendara itzuli zen beste ticnik baten bila. Tinak ustekabe polita izango du peluxe berria ikustean! Neskak badaki hiru arau bete beharko dituela, hondamendia saihesteko. Zein arau ote dira oraingoan? Beteko ote ditu? Irakurriz eta berrirakurriz gozatzeko komikia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ticniks 2. Topús
Letra larria
Keywords: Abenturak; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Komikiak