Warren XIII.a eta hamahiru urteen madarikazioa - Río, Tania del; Staehle, Will; Arana, Aitor (Durango : Ibaizabal, 2026)
Warrenen azken abentura kaioak hegan bezala doa. Haren hotela ozeanoetan barrena dabil. Gainera, Warrenen hamahirugarren urtebetetzea ospatzeko festa handia egingo dute. Ekaitza sortu arte... Zirriborro bahitu egin dute! Hura askatzeko misioa gaizki doa eta zurrumurru batek olatu latzak harrotzen ditu: Warrenek hamahiru urteen madarikazioa omen du. Mutikoak misterio batzuk argitu beharko ditu, Zirriborro aurkitzekotan. Non egingo du hurrengo geldialdia itsas zirku iheskorrak? Zertarako ote da aitak opari moduan utzitako eraztuna? Eta egia ote da Zortzi Handiaren inguruko kondaira zoroa? Warren eta haren hotela uretatik onik aterako diren jakin nahi baduzu, igo zaitez liburu honetara! Prestatu zaitez borrokarako, igeri egiteko, liluratzeko eta itsas eromen sakonean murgiltzeko.
10-12 urte (berdea)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
Warren The 13th And The Thirteen-Year Curse
Keywords: Misterioa; Abenturak; Itsaslapurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak