Nire loretxoa - Lodge, Jo ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Zure haurtxoari izugarri gustatuko zaio jolas liburu hau. tira egiteko azal hegalak eta ispilu distiratsu bat ditu.
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
My First Playbook
Azal hegalak ditu
Ispilua dauka
Keywords: Jolas-liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura