Nire loretxoa / [ideia, paper ingeniaritza eta ilustrazioak, Jo Lodge ; itzulpena, Ibaizabal] - Lodge, Jo (Haur jolasak (Ibaizabal), 2026)
Zure haurtxoari izugarri gustatuko zaio jolas liburu hau. tira egiteko azal hegalak eta ispilu distiratsu bat ditu.