Kuku Miku basoan! / [testua eta ilustrazioak, Caroline Dall`Ava ; itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Dall´Ava, Caroline (Ibaizabal, 2026)
Zortzi pop-up animalia elkarrekin ezagutzeko! Noren buztana ikus daiteke zuhaixken artean janari bila? Nork egiten du zurrunga hain ozen eta ez dio inori bakean lo egiten uzten? Ezetz asmatu basoko zein animalia ezkutatzen diren pop-up zoragarri honen orrialdeen artean! Erdu, zatoz bilatzera basoa ezkutuka dabiltzan animalia kukumarruak, pop-up liburu honekin deskubritzera eta jolastera.