Itzelezko sekretua - Ruescas, Javier; Quinzaños, Andrés; Hernández, Ignacio; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Adiskidetasunaren boterea hain da indartsua, egoera txarrenekin ahal duela, baita dena galduta dagoela dirudienean ere Maindi ezin da lasai egon, antza. Basoan ibiladi atsegina izango dela aurreikusten dena, bere lagunen eta basoko izaki magiko guztien biziraupena arriskuan jartzen duen abentura bihurtuko da! Gai izango ote da Maindi korapilo honetatik ateratzeko magia erabili gabe?
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
El gran secreto
Keywords: Maitagarriak; Abenturak; Magia; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak