Itzelezko sekretua / [testua] Javier Ruescas eta Andrés Quinzaños ; ilustratzailea, Ignacio Hernández ; [itzulpena, Itziar Arrizabalaga eta Edurne Lazkano (Aztiri)] - Ruescas, Javier (Maindi maitagarri (Ibaizabal), 2026)
Adiskidetasunaren boterea hain da indartsua, egoera txarrenekin ahal duela, baita dena galduta dagoela dirudienean ere Maindi ezin da lasai egon, antza. Basoan ibiladi atsegina izango dela aurreikusten dena, bere lagunen eta basoko izaki magiko guztien biziraupena arriskuan jartzen duen abentura bihurtuko da! Gai izango ote da Maindi korapilo honetatik ateratzeko magia erabili gabe?