Goazen! / [ilustratzailea, Carolina Búzio ; testua, Nosy Crow ; aholkularia, Priya Desai ; itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL] - Búzio, Carolina (Haur-hizkera (Ttarttalo), 2025)
"Haur-hizkera" bilduma haur-logopeda baten aholkuei jarraituz idatzia da, haurrak hitz bakunetatik hiz-konbinazio sinpleetara igarotzen diren garaian laguntzeko helburuz. Haurren lehen esaldiak biltzen dituen liburua.