Papo! - Búzio, Carolina; Crow, Nosy; Santxez Munain, Amets; Desai, Priya; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2025)
"Haur-hizkera" bilduma haur-logopeda baten aholkuei jarraituz idatzia da, haurrak hitz bakunetatik hiz-konbinazio sinpleetara igarotzen diren garaian laguntzeko helburuz. Haurren lehen esaldiak biltzen dituen liburua.
0-4 urte (urdina)
All gone!
Ispilua dauka.
Keywords: Irakurketa eta idazketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ikaskuntza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura