Titu : abiadura maite zuen dortoka / testua, Anne Théréné ; itzulpena, Pantxika Artola ; ilustrazioak, Maud Roegiers - Théréne, Anne (Editions Artodance, 2025)
Titu dortoka berezi samarra da: fite, oso fite ibiltzea gustatzen zaio. Baina hori ez da denen gustukoa... Nola jokatu den bezala onar dezaten? Aldatu behar al du besteen gustukoa izateko? Kontakizun polit honek ezberdintasunerak eskubidea aipatzen du, gosotasunez eta poesiaz. Anne Thérének kontatua eta Maud Roegiersek ilustratua, txikiak eta handiak liluratzen ditu ingurumen bukoliko batean.