Piramide hegalarien kasua - Amutxategi, Abel; Landa, Ivan (Donostia : Erein, 2026)
Emergentzia larria dago Arezabal planetan! Zergatik? Bere PIRAMIDE HEGALARIAK ziplo erori direlako lurrera!!! Baina hori ez da dena. Bertan bizi den KAKALARDO-ZIBILIZAZIOAk bere hurrengo belaunaldiko arrautzak piramide horien barruan gordetzen ditu! Eta DESASTREA izango litzateke Urgarden ibaiaren urteroko goraldiak hondatuko balitu. Misio berri honetan LAGUN AHAZTEZINAK ezagutuko dituzu. Baina, batez ere, zu ere AGENTE INTERGALAKTIKO bihurtu eta unibertsoa BERE ONERA ekartzeko gai izango zara. Arezabal salbatzen lagunduko diguzu?
8-12 urte (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Umorea; Abenturak; Aitona-amonak eta bilobak; Espazioko hegaldiak; Bizia beste planeta batzuetan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak