Hiru harri - Tallec, Olilvier; Arrula Ruiz, Garazi (Iruñea : Txalaparta, 2026)
Mendiaren gailurrean, hiru harri bizi dira. Beti egon dira hor, paisaiari begira-begira. Halako batean, tximista batek tontorra jo du, eta harriak pirritan amildu dira. Hori izango da harrien egunerokoa erabat aldatuko duen gertakizunen lehena, eta aldiro-aldiro leku berri batean amaituko dute. Noraino helduko dira harriak?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du
Trois cailloux
Keywords: Mendiak; Natura; Hargintza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak