Hiru harri / [testua eta irudiak] Olivier Tallec ; [itzultzailea, Garazi Arrula Ruiz] - Tallec, Olilvier (Txo! (Txalaparta), 2026)
Mendiaren gailurrean, hiru harri bizi dira. Beti egon dira hor, paisaiari begira-begira. Halako batean, tximista batek tontorra jo du, eta harriak pirritan amildu dira. Hori izango da harrien egunerokoa erabat aldatuko duen gertakizunen lehena, eta aldiro-aldiro leku berri batean amaituko dute. Noraino helduko dira harriak?