Ikusgela : mundu mailan egon den izurriterik hilgarriena, nola gertatu zen? : izurri beltza - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Nausia Pimoulier, Amaia; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Mundu mailan egon den izurriterik hilgarriena, nola gertatu zen?
08:43 Erdi Aroaren amaiera
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)