Ikusgela : harriaren ondoren kobrea, brontzea eta burdina nagusi : Metal Aroa - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Lanz, Jokin; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Gizakia, harriaren mugez aspertu eta materialak modu konplexuagoan lantzen hasi zen. Metala erabiliz tresna aurreratuago zein eraginkorragoak garatu zituen, lurra lantzeko, edota... borrokarako.
09:30 Idazketa eta Historiaren hasiera
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)