Ikusgela : harriaren ondoren kobrea, brontzea eta burdina nagusi : Metal Aroa / aurkezlea, Danel Galdaera ; eduki arduraduna eta errealizazioa, Beñat Iturrioz ; gidoia, Mikel Alvarez ; argazkia, Mattin Saldias ; edizioa, Beñat Iturrioz eta Oskarbi Sein ; eduki kontrastea, Jokin Lanz ; koordinazioa, Euskal Wikilarien Kultura Elkartea ; bideoa, Bira Produkzioak - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Lanz, Jokin (Ikusgela (Euskal Wikilarien Kultura Elkartea), 2025)
Gizakia, harriaren mugez aspertu eta materialak modu konplexuagoan lantzen hasi zen. Metala erabiliz tresna aurreratuago zein eraginkorragoak garatu zituen, lurra lantzeko, edota... borrokarako.