Ikusgela : demokrazia? eta zer gehiago? : Antzinako Grezia - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Satrustegi Andres, Imanol; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Demokrazia, ados. Baina zein ekarpen gehiago egin zizkigun Antzinako Greziak?
11:19 Erromatarrak eta greziarrak
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Grezia -- -Historia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)