Ikusgela : sorgin ehiza Euskal Herrian - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Satrustegi Andres, Imanol; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Zergatik ehizatu zituzten "sorginak" Euskal Herrian?
13:08 Sorgin ehizaren amaiera
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Sorgin-ehiza -- Euskal Herria; Sorginak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)