Ikusgela : Frankismoa atzean utzi eta sistema berri bat sortzeko garaia : Espainiako Trantsizioa - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Satrustegi Andres, Imanol; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Espainian frankismoa atzean utzi eta sistema berri bat sortzeko garaia.
11:12 Amaitu da trantsizioa?
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)