Ikusgela : lehen denboraldiko zuzenketak - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Cueto, Xabier; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Bira Produkzioak (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2025)
Akademiak aurkikuntzak egin ahala, historia moldatzen doa? Bai.
03:25 Berlingo Harresia
DBH
Batxilergoa
Babeslea: Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Saila
Keywords: Baleak -- Arrantza -- Historia; Euskal Herria- -- Historia- -- K.a. 218-K.o. 414 (Erromatarren aldia); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)