Erleen sekretuak - Hoare, Ben; Chakrabarti, Nina; Mendizabal, Itziar (Aduna : Ttarttalo, 2025)
Nolakoa da erlea izatea? Nola egiten dute erleek eztia? Zergatik egiten dute erle-dantza? Aurkitu galdera horien erantzunak eta askoz ere gehiago erleen zientzia ezagutzeko liburu honetan. Ezti erlea, erlastarra, erle hosto moztailea, izerdi erlea, putre erlea… Ikusiko duzu zenbat erle mota dauden munduan! Izaki harrigari horiek zein mudu berezitan entzun, usaindu eta ikusten duten jakingo duzu, non egiten duten erlauntza eta habia, eta zergatik diren horren garrantzitsuak gure planetarako.
Ikus glosarioa: 30.-31. or.
Ikus gaikako aurkibidea: 32. or.
Secrets of bees
Keywords: Erleak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erlezaintza -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zientzia-dibulgazioa; Erreferentzia-materialak