Iruñeko Sanfermin jaiak - Arruabarrena, Eneko; Rodríguez, Julen ([Errenteria] : Xenpelar Kulturdenda, 2025)
Erraldoiei eta tradizioari buruzko istorio magikoa.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Jaiak; Iruñea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak