Donostiako erraldoiekin oporretan - Arruabarrena, Eneko; Rodríguez, Julen ([Errenteria] : Xenpelar Kulturdenda, 2025)
"Donostiako Erraldoiekin Oporretan" liburuan bi lehengusuek abentura zirraragarriak bizi dituzte, erraldoiekin dantza eta eguneroko planen artean, hiriko txoko berezienak arakatzen dituzten bitartean. Jolasten ikasteko eta gure tradizioekin konektatzeko modu paregabea.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Jaiak; Donostia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak