Asun Balzola Elorza : koloreekin pentsatzen zuen neskatoa - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Egaña Callejo, Oihana (Berriozar : Denonartean, 2026)
Badakizue gauza bat? Batzuek iruditan ikusten dute mundua eta handitan irudigile bihurtzen dira. Inoren lanak irudiz janzteaz batera, beren istorio propioak eratzeko gai ere izaten dira. Bidean arazo larriak izan arren, aurrera jarraitzen dute. Eta haien lana ezagun bihurtzen da munduan barrena. Horietako bat izan zen Asun Balzola Elorza anderea, "koloreekin pentsatzen zuen neskatoa". Bere bizitza ezagutu nahi?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Donostia Kulturaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Balzola, Asun -- (1942-2006); Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak; Biografiak