Asun Balzola Elorza : koloreekin pentsatzen zuen neskatoa / Yolanda Arrieta Malaxetxebarria ; ilustrazioak,, Ohiana Egaña Callejo - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Denonartean, 2026)
Badakizue gauza bat? Batzuek iruditan ikusten dute mundua eta handitan irudigile bihurtzen dira. Inoren lanak irudiz janzteaz batera, beren istorio propioak eratzeko gai ere izaten dira. Bidean arazo larriak izan arren, aurrera jarraitzen dute. Eta haien lana ezagun bihurtzen da munduan barrena. Horietako bat izan zen Asun Balzola Elorza anderea, "koloreekin pentsatzen zuen neskatoa". Bere bizitza ezagutu nahi?