Harroxko - Jaka Irizar, Oihane (Aduna : Elkar, 2026)
Harroa da, arroxa da, harroxkoa eta morroxkoa da. Ezagutu Harroxko, mundu arrosa batekin amesten duen lehoi horia. Inauterietan giroturiko istorio honek hainbat aurreritziren funsgabetasuna uzten du agerian, protagonistak arroxaren aldeko hautua egiten duelarik.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Inauteriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak