Maia : suaren txinparta - López, Haizea; Barandalla, Beñate; Cristobal, Ane; Martín, Bego; Martínez, M. Ángeles ([Derio] : Eguzkilore Liburuak, 2026)
Euria ez da gelditzen eta Harri Zaharra gesagertu da. Naturaren oreka arriskuan dago!!! Maia eta Manex basoan sartuko dira sekretuak argitu nahian. Zezengorriri aurre egiteko eta sorginen gaua iritsi baino lehen dena bere tokira itzul dadin. Abentura, misterioa eta euskal mitologia... prest zaude suaren txinparta pizteko?
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskal mitologia; Abenturak; Misterioa; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak