Kilimak : koaderno jostagarria : [Diziplinartekoa, Lehen Hezkuntza 6] - Lertxundi Panadero, Junkal; Ortiz Lopetegi, Agurtzane; Aramendi, Juanma; Arana, Unai; Trueba, Aritz; Green, Mikel; Lotura Films (Donostia : Ikaselkar, 2025)
Kilimak 6 11 eta 12 urte bitarteko haurrentzako jolasteko koaderno bat da, ikasturtean zehar landutako gaietan sakontzeko aukera eskaintzen duena: matematika, naturaren eta gizartearen zientziak, eta hizkuntza. Koadernoak lau atal ditu: Mahai-jolasak gustuko?; Ikusezinak bagina?; Iraganera bidaiatu nahi?; eta, Zer jantziko dut gaur? Atal horietako bakoitzean, komiki bat irakurri, eta komikigileen trikimailuak ikasiko ditu ikasleak. Gorputzari buruz, gizakiok animaliekin daukagun harremanaz, naturarekin konektatzen gaituzten kriolez eta unibertsoaz galdetuko diegu adituei eta geure buruari. Gai horien inguruko jolasak eta denbora-pasak egingo ditu. Koadernoaren amaieran, erantzunak eta liburuen gomendioak topatuko ditu.
11-12 urte arteko haurrentzat
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2025eko deialdia)
2025/04/07
Keywords: Euskal kultura; Jolas-liburuak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak; Oporretako koadernoak