Kilimak : koaderno jostagarria : [Diziplinartekoa, Lehen Hezkuntza 6] / [egilea, Junkal Lertxundi Panadero ; edizioa, Agurtzane Ortiz Lopetegi ; diseinua, Juanma Aramendi ; argazkiak, Unai Arana ... et al. ; ilustrazioak, Lotura Films] - Lertxundi Panadero, Junkal; Ortiz Lopetegi, Agurtzane; Aramendi, Juanma; Arana, Unai; Trueba, Aritz; Green, Mikel (Kilimak (Ikaselkar), 2025)
Kilimak 6 11 eta 12 urte bitarteko haurrentzako jolasteko koaderno bat da, ikasturtean zehar landutako gaietan sakontzeko aukera eskaintzen duena: matematika, naturaren eta gizartearen zientziak, eta hizkuntza. Koadernoak lau atal ditu: Mahai-jolasak gustuko?; Ikusezinak bagina?; Iraganera bidaiatu nahi?; eta, Zer jantziko dut gaur? Atal horietako bakoitzean, komiki bat irakurri, eta komikigileen trikimailuak ikasiko ditu ikasleak. Gorputzari buruz, gizakiok animaliekin daukagun harremanaz, naturarekin konektatzen gaituzten kriolez eta unibertsoaz galdetuko diegu adituei eta geure buruari. Gai horien inguruko jolasak eta denbora-pasak egingo ditu. Koadernoaren amaieran, erantzunak eta liburuen gomendioak topatuko ditu.