Onin eta lapurren haitzuloa - Martín Álvarez, Ibon; Montiel, Emmanuel; Jaka, Aiora (Donostia : Travel Bug, 2026)
Ausartuko al zara globo batera igotzera, ur bizietan rafting egitera eta hilobi zahar batzuek gordetzen duten sekretua deskubritzera? Urdai Bird Center behatokiko bisita lasaia erlojuaren aurkako lasterketa bilakatu zaigu. Pirinioetako azken hartzak bahitu egin dituzte, eta arrisku larrian daude. Ez badugu lehenbailehen esku hartzen, betiko desagertuko dira. Eragotzi egin behar dugu! Ireki ongi begiak eta zatoz gurekin. Hartzek behar gaituzte.
8 urtetik aurrera (gorria)
Onin y la cueva de los ladrones
Keywords: Abenturak; Hartzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak