Gaia - Ibarra Basañez, Arantza; Bengoetxea, Kaiet (Bilbao : Ediciones Beta III Milenio, 2025)
Gaia, bizitzaz betetako Lurrak, bere izaki bizidun guztiak babestu behar ditu traba egin nahi dioten planeta bihurrietatik. Baina horren barruan indar berezi bat sortzen hasten da, dena alda dezakeena.
8 urtetik aurrera (gorria)
Letra larria
Keywords: Planetak; Lurra (Planeta); Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak