Ilunabar / Amaia Carrere - Oroz, Cesar (Amaia Carrere, 2024)
"Ilunabar" komiki absurdo eta umoristiko bat da, 3 eta 5 arteko istorio laburrez osatua. Marrazki oso minimalistekin. Istorio bitxiak, estralurtarrak, kosmonautak, pertsona normalak, estralurtarrak, xiberutarrak, zaldi bat, xinaurrijale bat bainan sustut estralurtarrak aurkituko dituzue liburu honetan.