Mapa bat Palestinarentzat - Odeh, Maysa; Betawi, Aliaa; Mujika, Maialen (Madrid : Nubeocho, 2026)
Layla eta bere ikaskideei haien familien jatorrizko herrialdeak mapan kokatzeko lana jarri diete eskolan, baina bila eta bila ari bada ere, Laylak ez du Palestina topatzea lortzen. Leku batek existitzerik ba ote du mapetan agertu gabe. Nahasturik, bere familiarengana joko du erantzun bila. Aitonak, amonak eta amak beste ikuspegi batetik azalduko diote jaioterria, eta kontakizun bakoitzak bere herriaren historia eta munduan duen lekua ulertzen lagunduko dio. [GJH 16: Bakea, justizia eta instituzio sendoak]
5 urtetik aurrera (urdina)
A Map for Falasteen
Keywords: Arabiarren eta israeldarren arteko gatazka; Palestina; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak