Denbora pasa liburu handia : dinosauroak - Sheldon, Christine; Cooper, Sharon; Robson, Kirsteen; Mendizabal, Itziar (Donostia : Ttarttalo, 2025)
Liburu honetan dinosauroei buruzko jarduera ugari aurkituko duzu: osatu itzazu puzzleak bukatu marrazkiak eta bete paisaiak eranskailuekin. Horrez gain, lau dinosauro muntatu ahal izango dituzu, baita hiru hatz-txotxongilo eta dinosauroen domino bat ere.
3-6 urte (urdina)
Big activity book Dinosaurs
Muntatzeko dinosauroak + eranskailuak
Keywords: Dinosauroak; Jolas-liburuak; Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak